Editör Kurulu

İmtiyaz Sahibi

Prof. Dr. Fatma AYDINONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, REKTÖRLÜK Türkiye
Dermatoloji

Bilimsel Yayın Koordinatörü

Doç. Dr. Muhammet MEMİŞONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Türkçe Eğitimi

Baş Editör

Prof. Dr. Yetkin BULUT ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Pazarlama

Editör

Doç. Dr. Mutlu KAYAONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Ekoloji, Sürdürülebilirlik ve Enerji, Kültür Coğrafyası, Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası

Editör Yardımcıları

Dr. Arş. Gör. Gökhan ERŞEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Gastronomi, Mutfak Kültürü, Türk Mutfağı, Coğrafi Bilgi Sistemleri

Alan Editörleri

Dr. Arş. Gör. Taner AKKOÇ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Turizm Politikası, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması

Teknik Editör/Sekreterya

Arş. Gör. Asena KURT DÜNDAR ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Turizm, Rekreasyon Yönetimi, Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi
Arş. Gör. Gülsevdi ÖZTÜRK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Gastronomi, Aşçılık, Dünya Mutfakları, Sürdürülebilir Gastronomi, Geleneksel Yemek, Gastronomik Trendler
Arş. Gör. Yağmur TÜRKER Ondokuz Mayıs ÜniversitesiTürkiye
Turizm

İngilizce Dil Editörü

Öğretim Görevlisi Yaşar GÜLTEKİNONDOKUZ MAYIS UNIVERSITYTürkiye 
Finans ve Yatırım (Diğer), Turizm Pazarlaması
Öğretim Görevlisi Karim FOROUTAN FAR ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Türkiye
İkinci Bir Dil Olarak İngilizce

Türkçe Dil Editörü

Arş. Gör. Gamze KAYAN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye
Turizm Pazarlaması
Dr. Arş. Gör. Mehmet KIZILELİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gastronomi Turizmi

İndeks Sorumlusu

Arş. Gör. Gülsevdi ÖZTÜRK ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİTürkiye
Gastronomi, Aşçılık, Dünya Mutfakları, Sürdürülebilir Gastronomi, Geleneksel Yemek, Gastronomik Trendler